Almindelige betingelser og vilkår for køb og  salg

I.Definitioner

1.1.‘‘Sælger‘‘  – UAB ’’Kubilų pasaulis, CVR.Nr. 304423513, momskode LT100010536010, registreret adresse Pramonės 7a, Virgainiai village, Reseiniai område, LT60340.

1.2. ”Køber” – anvendes om den fysiske person, som køber varer på www.tondernesverden.dk  og er 1) en person som har opnået en alder af flertal, som ikke er begrænset til, kapacitet og som ikke genkendes af retten ikke i stand til eller en mindre, en person, som registratoren er emanciperet; 2) mindre fra fjorten til atten år, der har en forælder eller værger samtykke til indgåelse af transaktionen; 3)en  juridisk person.

1.3. Aftalens parter -både køber og sælger.

1.4. Personoplysninger – alle oplysninger om en fysisk person – hvis identitet kendes eller kan være direkte eller indirekte, under henvisning til sådanne data, som et personligt identifikationsnummer, et eller flere specifikke kendetegn for denne persons fysiske, fysiologiske, psykiske, økonomiske, kulturelle eller sociale skilte.

1.5. Betingelser og vilkår   – disse køb og salg på www.vildmarksbadverden.dk betingelser og vilkår.

1.6. Fortrolighedspolitik – sælgers godkendt dokument, der indeholder grundlæggende indsamling af personoplysninger, opbevaring, håndtering og opbevaring regler, ved hjælp af online butik www.vildmarksbadverden.dk .

2. Almindelige betingelser

2.1. Køber, som køber på www.vildmarksbadverden.dk online butik  bekræfter, at han er bekendt med betingeler, og at de har forstået og accepterer at købe produkter i henhold til proceduren i disse betingelser. Så er betingelser vedtaget af parterne bindende juridiske instrument, der fastlægger de rettigheder og forpligtelser køberen og sælgeren, og erhvervelse af varer, betingelser for betaling for levering af varerne og tilbagesendelsesproceduren, ansvar for parterne og den anden med køb af varer-betingelser for salg af www.vildmarksbadverden.dk .

2.2. For at købe på www.vildmarksbadverden.dk har ret kun de købere, som er defineret i disse betingelser punkt 1.2. Køber, der bekræfter reglerne og læs Fortrolighedspolitik (betingelser  punkt 2.4), bekræfter, at det er i overensstemmelse med kravene i punkt 1.2 for køberprofilen betingelser.

2.3. Sælger har ret til enhver tid efter eget skøn justere eller ændre betingelser. Tilpasning til ændringen af forretningsordenen til sælgeren eller den nye eller korrigeret version af offentliggørelse af ikrafttrædelsen af betingelser på www.tondernesverden.dk. Køber skal hver gang inden du køber på www.vildmarksbadverden.dk se, om der er en ny version af betingelser, eller tilpasses det. Hver gang en kunde køber varer på www.vildmarksbadverden.dk  anses for at være, at køberen fik kontakt med den seneste udgivne version af betingelser, og i overensstemmelse med den nyeste version af accepterer betingelser.

2.4. Køber skal stifte bekendtskab med sælgeres og offentliggjort fortrolighedspolitik. Enighed eller uenighed med den specifikke brug af kundens personlige data på måder en kunde udtrykker på den samme fortrolighedspolitik.

2.5. Hvis sælger har ret eller pligt til at levere oplysninger eller dokumenter via elektronisk post til kunden, for kunden i alle tilfælde den e-mail adresse tilhører ansvar af køber til sælger. Køber, sælgeren, med angivelse af e-mail adresse, bekræfte, at e-mail adresse tilhører ham.

III. Køb af varer, procedure og frister for betaling af varer

3.1. Når køber bestiller varer,i de relevante sælgers felter han skal angive på fortrolighedspolitik henvist korrekte opfyldelse af de varer, personlige data som er nødvendige for deres bestiling.

3.2. Når køber har valgt og lagt varen i kurv, opfylde alle ordre trin, hvoraf den sidste er Betaling anses for sælgere og købere opstod køb – salg i retsforhold og foretaget et køb – salg kontrakt (salg – købekontrakt kan indgås i overensstemmelse med disse betingelser).

3.3. Køberen skal indberette, i overensstemmelse med sælgers faktura (sendt til den e-mail adresse angivet af køber). Prisen på varer, der kan gøres på én gang eller i to delle, dog med dannelsen af ordren der udbetales ikke mindre end 50% af prisen på varerne, og anden del af prisen betales senest på forsendelsen af varerne til køber. Pris skal betales, fastsættes skøn af sælger, køber, har dog ret, med rækkefølgen, kommentarfeltet “” eller via e-mail til at angive indstillinger for betaling af varen. Forslagene, der er omhandlet kunden og ønsker at sælgeren er ikke nødvendige.

3.4. Hver købers ordre lagres på www.vildmarksbadverden.dk database.

3.5. Køberen kan betale for bestilte varer i en af følgende måder:

3.5.1. ved hjælp af elektronisk bankvirksomhed;

3.5.2. ved bankoverførsel;

3.5.3. ved hjælp af Paypal tjenesten.

3.6. Når sælgeren modtager betaling for den samlede pris for varerne, sælger begynder at sende af varer på de samme med en af købers valgte metode . Hvis sælger har ikke modtaget hele betaling for varen, har sælger ret til at stoppe med at sende varer.

3.7. Når køber , bekræfter betingelser indvilget i at udlevere dokumenter – momsfaktura, som er garanti for varer og gavekort, hvis sælgeren giver en garanti for varen, det skal indsendes elektronisk til den e-mail adresse som var angivet af køber. Momsfakturaer anføres mængden af den valgte vare, deres rabatter, den endelige pris for de varer, inklusive alle skatter og andre regnskabslovgivningen at godkende de nødvendige tal.

3.8. Prisen for varer efter sælgeren har bekræftet ordren, kan ikke, undtagen i tilfælde hvor varepris er ændret på grund af tekniske fejl eller andre informationssystemer fra ikke-objektive af sælgeren. Hvis i dette tilfælde kunden ikke samtykker til at købe varen, ny pris, køberen kan nægte en ordre informere dig om sælgeren indenfor 2 (to) arbejdsdage. Hvis du fravælger denne ordre giver for ordren, køberen skal tilbagebetales alle af de udbetalte beløb til den.

4. Købers rettigheder

4.1. Køber har ret til at købe varer på www.vildmarksbadverden.dk efter betingelser.

4.2. Køber har ret til at nægte bestiling efter betingelser.

4.3. Køber har ret til at ændre eller returnere varer købt efter betingelser.

4.4. Køber har alle de andre rettigheder ud over dem, der nævnes i punkter 4.1. – 4.3. der er oprettet i disse betingelser, fortrolighedspolitik og litauisk lovgivning.

5. Købers forpligtelse

5.1. Køber, som bruger www.vildmarksbadverden.dk skal opfylde sine forpligtelser til at overholde disse betingelser, fortrolighedspolitik , og andre betingelser klart fastsat på www.vildmarksbadverden.dk , og uden at det berører den litauiske lovgivning.

5.2. Køber skal betale for de bestilte varer, og deres levering, der skal vedtages i overensstemmelse med disse bestemmelser.

6. Sælgers rettigheder

6.1. Sælger har ret til at suspendere, ændre eller ophæve www.vildmarksbadverden.dk aktiviteter. I dette tilfælde, alle acceptere og bekræfte købers ordrer er afsluttet til at udføre, og nye ordrer accepteres ikke.

6.2. Sælger har ret uden varsel til køber annullere bestiling , hvis køber har betalt for varerne (samlet pris, eller prisen på, som angivet i fakturaen udstedt af sælger – faktura) forsinket med fem (5) hverdage.

6.3. Sælgeren har de andre rettigheder, der er nedfældet i disse betingelser, fortrolighedspolitik , og andre www.vildmarksbadverden.dk  dokumenter og litauisk lovgivning.

VII. Sælgers forpligtelser

7.1. Sælgeren forpligter sig til at give køber en klar og forståelig information på www.vildmarksbadverden.dk  i den borgerlige lovbog fastsættes af 6.228 (7). Formidling af oplysninger til offentligheden på websiden www.vildmarksbadverden.dk  (i det følgende regel, fortrolighedspolitik, i beskrivelsen af de varer, osv.) anses for at være passende i form af kundeoplysninger.

7.2. Sælger forpligter sig til at respektere købers privatliv. Sælger skal behandle købers personoplysninger, kun i overensstemmelse med disse betingelser, fortrolighedspolitik og litauisk lovgivning.

7.3. Ifølge reglerne Sælger accepterer at give køberen bestilt varer eller for at acceptere de returnerede varer.

7.4. Hvis sælgeren  kan ikke  levere de bestilte varer til Køber, han forpligter sig til at tilbyde lignende eller minimere deres tilsvarende varer. Hvis sælgeren tilbød analoge eller lignende varer pris adskiller sig fra den oprindelige pris på varen, køberen skal betale ekstra forskel som følge af den oprindelige pris på varen og analoge eller lignende varer, hvis analog eller lignende produkt er dyrere end det oprindelige produkt eller sælgeren skal returnere til Køber prisen for originale produkt og analog eller lignende produkt forskel. Hvis køber har nægtet modtagte produkt, som blev tilbudt som en tilsvarende eller lignende til, sælger accepterer at refundere pengene til køber betales inden 14 (fjorten) arbejdsdage, hvis betalingen blev foretaget på forhånd, og i alle tilfælde til at annullere ordren.

7.5. Sælger accepterer at udføre andre i  regler, privatlivspolitik og lovgivning i Republikken av Litauen for sælger hævede forpligtelser.

VIII. Levering af varer

8.1.Ved bestiling af varer, skal køberen give alle de oplysninger, der er nødvendige for et velfungerende levering af varerne. Hvis kunden har specifikke krav til levering af varer (leveringstid, måde , osv.), skal de angives via “kommentarer” eller via e-mail. Hvis sælgeren ikke er enig med de særlige betingelser for levering som er angivet av køber, køber vil blive besvaret skriftligt, med en begrundelse for indsigelsen.

8.2. Sælger leverer varerne til Køber  i overensstemmelse med beskrivelser af varerne, ved faktura eller andre midler (e-mail, osv.). Disse vilkår er foreløbige, foruden, gælder ikke i tilfælde, hvor sælgeren har  ikke de nødvendige varer på lager, og køber skal underrettes om manglen på de bestilte varer. Ved at vedtage disse regler, Køber accepterer, at i særlige tilfælde kan levering blive forsinket på grund af uforudsete omstændigheder uden sælger. I dette tilfælde, er sælger forpligtet til straks at kontakte køber og harmonisere handel tidsfrister og andre forhold. Hvis sælgeren ikke leverer varen inden for den ekstra frist, kan køber udnytte reglerne i punkt 10.1 til højre – nægte at købe varer eller tjenester – købsaftalen.

8.3. Sælger er fritaget for ansvar for overtrædelse af fristen for indsendelse, hvis køber af varerne ikke er præsenteret eller indsendes på det tidspunkt på grund af en fejl fra tredjeparter eller køber hører til omstændighederne.

8.4. Produktpræsentation til køber skal køber  sammen med sælger eller dennes autoriserede repræsentant til at kontrollere forsendelse og vare (r) tilstand og underskrive overdragelsen af partiet – vedtagelse af dokument.Når  Køber underskrivelsen af overførsel af partiet – vedtagelsen af dokumentet,  skal anses for at betyde, at varen er overført til den ordentlige betingelse, begrundelsen for overtrædelse heraf kan henføres til fabrik defekt , og vare (s) af de oprindelige sæt af uoverensstemmelser (sådan at du kan konfigurere eksterne inspektion af varer på tidspunktet) findes ikke. Hvis du har bemærket, at emballagen af varen, vare (s) er beskadiget (s) og/eller vare (s) er ikke komplet, er kunden forpligtet til at angive overførslen af varer i dokumentet, samt vedtagelsen, i overværelse af sælgeren eller dennes repræsentant, upført gratis og/eller vare (s) i lov af overtrædelse/uoverensstemmelser. Hvis køber ikke udfører disse handlinger, sælgeren er fritaget for ansvar for overtrædelser af varerne, når disse krænkelser er ikke grundlag for fremkomsten af fabrikken defekt og den samhandelsordning uoverensstemmelser, hvis disse forskelle kan identificere ved eksterne inspektion af varer.

8.5. Risiko for utilsigtet tab eller ødelægge passet til køber fra det øjeblik, da varen er overdraget til køber.

8.6. Hvis køber  ikke få varer, men han har betalt for de varer og levering, så repræsentanter køber for næste leveringstid og / eller måde. Hvis varerne er stadig ikke til at tjene, returnering varerne til Sælger, bliver ordren annulleret og returneret til Køber for varerne at betale penge, med fradrag af bankgebyrer, sælgers bank for gennemførte ordrer og levering omkostninger.

9. Kvalitetsgaranti

9.1. Karakteristik af de produkter, der sælges på online butik www.vildmarksbadverden.dk er angivet for hver vare med beskrivelse.

9.2. Sælgers varer der udbydes på www.vildmarksbadverden.dk er af tilstrækkelig god kvalitet, dvs. egenskaberne for varerne, der svarer til beskrivelsen af varen. Produktet lever op til kunden og salg af varer, der er indgået mellem sælgeren af kontrakt, forudsat at:

9.2.1. Produkt er i overensstemmelse med beskrivelsen af Sælger og har de kvaliteter af de varer, der sælger som eksempel eller model på online butik www.vildmarksbadverden.dk;

9.2.2. Produktet er egnet til anvendelse i for denne type varer almindeligvis anvendes;

9.2.3. Produkt opfylder kvalitetsindikatorer, der normalt er forbundet med den samme slags varer, og en køber med rimelighed kan forvente under varemærket karakter og dens producent, dets agent eller sælger til offentliggjorte udsagn, herunder reklame og mærkning af elementer på dens særlige karakteristik.

9.3. Ved indgåelse af køb – salg aftale, køber forstår, at de købte varer anvendes til fremstilling af naturtræ, så forsyningerne er udsat for fugt, sollys eller andre faktorer kan ændre deres egenskaber (farve, form, etc.). Sådanne ændringer anses ikke for defekte varer og Sælger er ikke ansvarlig for dem.

10. Ret til at nægte køb og salg kontrakt, returnering og ombytning

10.1. Retten til at afvise købekontrakten, varer af ordentlig kvalitet, ombytning returnering:

10.1.1. køberen uden angivelse af årsag inden for 14 (fjorten) dage skal have ret til at nægte at købe kontrakt om salg af varer ved at meddele sælger. Ret til at nægte salg af varer til køberen af kontrakten er ikke gyldige, hvis det er blevet udarbejdet i en af den borgerlige lovbog, 6.228 (10) i stk. 2 følgende kontrakter, herunder kontrakter for køberen af varerne, som ikke produceres i forvejen særlige anvisninger konstrueret og fremstillet efter kundens personlige valg eller at bestille eller for varer, der er klart skræddersyet til kundens personlige behov.

10.1.2. Om købsaftalen, køber skal underrette sælger ved at give en klar benægtelse af erklæringen, som i sin beslutning om at trække sig tilbage fra kontrakten. Opsigelsen skal sendes via e-mail til badefasserwelt@gmail.com . Efter modtagelsen af anmeldelsen af køber, sælger, uden forsinkelse, sender en bekræftelse af anmeldelses modtagelsen.

10.1.3. For at drage fordel af køb – salg aftalen fortrydelsesret for 14 (fjorten) dage, udtrykket beregnes i henhold til koden for civil procedure (10) stk. 3 6.228, nemlig hvornår kontrakten i køb-salg aftalen fra den dato, hvor køberen modtager den bestilte vare eller en) hvis køberen bestilte én ordre mere end én vare og varer leveres separat, fra den dato, hvor køberen modtager det sidste gode. (b) hvis gode leveres i forskellige partier) eller i rater, fra den dato, hvor køberen modtager sidste af parti eller del; (c) hvis kontrakten er tildelt på regelmæssig) levering af varer inden for perioden fra den dato, hvor køberen modtager det første gode.

10.1.4. Hvis køber nægtede køb – salgs kontrakt inden produktet endnu ikke  blevet levert for ham, sælger  nægter at godkende den afvisning af ordren og underrette køberen af hans e-mail adresse.

10.1.5. Køber nægter  køb – salgs kontrakt under punketr 10.1.1. – 10.1.4 penge skal skafes  tilbage til køberen inden for 14 (fjorten) kalenderdage efter Sælger modtaget købers varsel, at de ønsker at udøve denne ret, og hvis køberen af varerne ikke returneres til sælger i henhold til dette stykke, er udtrykket beregnes fra returnering af varer til sælger dag.

10.1.6. Køber har ret inden for 14 (fjorten) dage efter varerne var levert til ham at ændre   købte varer med lignende varer mer forskellig størrelse, form, farve, mønster eller fuldstændighed andre varer. Hvis ændre produkterne dannede prisforskellen, skal køber betale sælger ved omdannelse pris. Købers meddelt, at de ønsker at drage fordel af dette punkt i forretningsordenen højre, sammen med de returnerede varer, der sendes via e-mail: badefasserwelt@gmail.com .

10.1.7. Hvis køberen kan ikke lide de indkøbte varers form, størrelse, farve, mønster eller supplerer, varerne erstattes på grundlag af regeringen av Republikken Litauen og skal tilbagebetales i 2014 juli 22 vedtaget af bekendtgørelse nr. 738, “regler for detailhandelen. 10.1.6 i reglerne. den frist, der er fastsat i køberen skal have ret til at ændre og returnerer alle de varer, som ikke er på denne liste.

10.1.8. ved modtagelsen af varerne skal returneres ved følgende regler navnet 10.1.7. udgangspunkt i henhold til sælgeren skal erstatte dem med det samme køber, varer omhandlet i form af størrelse, farve, model supplerer. Hvis kortgiveren ikke har en passende ændring af varerne, skal det returnere pengene betalt af kunden for produktet. Pengene returneres til kunden inden for 14 (14) kalenderdage efter sælgeren har modtaget meddelelse om køber ønsker at gøre brug af denne ret, og hvis varen ikke returneres af koeberen til sælgeren for dette varer, udtrykket beregnes fra datoen for returnering af varerne til sælgeren.

10.1.9. Ved at vedtage disse regler, køberen enig i, at de penge, som er fastsat i forordningerne punkter  10.1.5. og 10.1.8. returneres til købers bankkonto, medmindre  køber og sælger aftaler noget andet.

10.2. Defekt varer udveksling og afkast

10.2.1. Fejl af de solgte  varer, bør defekte varer blive frigivet i overensstemmelse med reglerne i overensstemmelse med den procedure og med hensyn til den litauiske lovgivning.

10.2.2. Hvis køber har købt en dårlig kvalitetsvarer, og varerne er blevet markeret i fremsendelse af dokument (hvis han gjorde det, de gældende regler for 10.1.1-10.1.9. bestemmelserne i punkt) eller kvaliteten af varerne, der er ikke gyldig forekommer i fabrik defekt, som var på tidspunktet for køb af varerne, eller ikke-overensstemmelse med specifikationer af fabrikant, kan kunden returnere varerne og dit valg kan kræve:

10.2.2.1. der sælger uden beregning inden for en rimelig frist til at fjerne svagheder af varen, hvis det er muligt at fjerne manglerne;

10.2.2.2. reduktion af købsprisen;

10.2.2.3. at varen er erstattet af en lignende kvalitetsprodukt, undtagen i de tilfælde, hvor fejlene er mindre, eller er resultatet af en fejl fra kunden;

10.2.2.4. afkast af den pris, og nægte at købe købsaftalen, når den defekte vare til salg er en grundlæggende krænkelse af ordren.

10.2.3. Købere kan vælge kun én af de forordninger 10.2.2. fastsat i punkt retsmidler. I sit valg af køber skal bringe returnere varen. Hvis køberne vælger 10.2.2. viser vejen, er sælgeren ikke har en chance for at gennemføre Vendor tilbyder alternativer 10.2.2. viser vejen. Køberen har ingen ret til at ændre den valgte middel. Køber har ikke ret til at opsige kontrakten om salg, hvis fejlen er mindre.

10.2.4. Hvis Køber  returnere varen, skal opfylde følgende betingelser:

10.2.4.1. underrette Sælger via e – mail: badefasserwelt@gmail.com , skal rapporten angive de returnerede varer;

10.2.4.2. På anskaffelse af løsøre, garanti dokument dokumentet (hvis den er blevet ydet);

10.2.4.3. Send friforms ansøgningsskema..

10.2.5. Ret til returnering af varerne, køberen kan drage fordel af livskvalitet inden for de grænser, der er fastsat i retsplejelovens artikel 6.363 (“sælgeren skal være ansvarlig for mangler i den artikel, der viser sig senest to år efter overdragelse af ejendom”).

10.2.6. Sælger har ret til at afvise at tilbagegive af varerne til kunden, hvis kunden undlader at efterkomme bestemmelserne i proceduren for returnering.

10.2.7. køber skal betale for leverings udgifterne og omkostningerne ved returnering af vare til leverandør, mener, at livskvaliteten for varen returneres, kunden skal vende tilbage til hans levering og returnere afholdte udgifter, med undtagelse af undtagelserne i reglerne.

10.2.8.Penge skal returneres til kunden gennem 10.2.8.14 (14) kalenderdage fra datoen for returnering af varerne til sælger. Ved at vedtage disse regler, at køberen enig i, at pengene ville blive returneret til købers bankkonto, medmindre hvis køber og sælger aftaler noget  andet.

10.2.9. Tilbage betales penge for varer, der er blevet beskadiget forsætligt eller uagtsomt (udsat for kemikalier, vand, åben ild, høje temperaturer og skarpe genstande og så videre), eller hvis et brud på reglerne om opbevaring af varen eller brug af, eller varerne er blevet brugt forkert eller ikke i overensstemmelse med deres formål.

10.2.10. Defekte vare retur politik kan være forsynet med de omhandlede for at sikre dokumenter.

10.3. Hvis køber har fået forkertvaren, skal Køber straks, dog senest inden for 5 (fem) arbejdsdage fra datoen af levering, underrette sælgeren via e-mail badefasserwelt@gmail.com . Sælger for egen regning forpligter sig til at træffe sådanne varer og erstatte dem med egnede produkter. I det tilfælde, hvor sælgeren ikke har de bestilte varer, vil den vende tilbage til køberen for vare (r) betales kontant. Penge skafes tilbage til køberen inden for 14 (fjorten) kalenderdage efter Sælger modtaget købers meddelelse om tilbagetrækning, og hvis køberen af varerne ikke returneres til sælger i henhold til dette stykke, er udtrykket beregnes fra returnering af varer til sælger dag. Ved at vedtage disse regler, køberen enig i, at pengene ville blive returneret til hans bankkonto, medmindre køber og sælger aftaler noget andet.

10.4. Retten til at returnere varen til køberen kan kun udnyttes, hvis varen ikke er blevet brugt på tilbagebetaling af den fastsatte frist, blev den pågældende ting eller væsentligt ændre dens udseende, og det blev ikke brugt. Alle varer skal returneres med autentiske etiketter, beskyttende tasker og original emballage.

10.5. Køber som returnerer varer, skal angive afsenderens adresse og korrekt emballeret produkt, for at sikre at det vil ikke være beskadiget under forsendelsen. Sælgeren vil ikke refundere penge for varer, der er blevet beskadiget under forsendelsen. Sælger er ikke ansvarlig for de marker, som blev sendt forkert emballeret, forkert angivelse af adressen, og hvis de pakker blev tabt eller beskadiget under forsendelsen.

10.6. Hvis kunden købte varer på online butik www.vildmarksbadverden.dk, skal den returnere til sælger alle sæt af varer, dvs. returnering af varer af køberen, kun rettigheder af alle elementer i sættet. I det tilfælde, hvor mindst én af de leverede varer ikke er i overensstemmelse med reglerne 10.4. af kravet, sælger har ret til at nægte at acceptere tilbagevenden af hele produktets sæt.

10.7.Kunden, som benyttede sig af bestemmelserne i dette afsnit skal være i overensstemmelse med kravene i regler for returnering af varer og til at overholde den fastsatte procedure.

10.8. Sælgere af varer skal returneres til den adresse, der er angivet av sælger ,sendt bekræftelse af meddelelsen om tilbagetrækning kvittering.

10.9. Udøver Regler 10.1. punkt de rettigheder, som køber returnerede: prisen på varer og leveringsomkostninger. Udøver Regler 10.2. punkt de rettigheder, som køber returnerede: prisen, prisen på levering og omkostningerne ved returnering.

10.10. Sælgeren har ret til ikke at returnere brugeren til de udbetalte beløb, indtil varerne er enestående til  sælger.

10.11. Hvis ændrede produkterne dannede prisforskellen, skal køber betale sælger ved omdannelse pris.

 11. Afsluttende bestemmelser

11.1. Sælger under disse Vilkår og Fortrolighedspolitik sender alle budskaber købers bestilling af varer til den e-mail adresse. Købere alle beskeder og spørgsmål sender sender på www.vildmarksbadverden.dk børsnoterede kontakter.

11.2. Sælger er fritaget for ethvert ansvar i tilfælde, hvor tabet skyldes, at køberen, sælgeren uanset anbefalinger og deres forpligtelser bekendt med disse regler, fortrolighedspolitik  selv om en sådan mulighed blev givet.

11.3. Disse regler blev oprettet under litauisk lov.

11.4. Ifølge disse resulterende forhold er reguleret af litauisk ret.

11.5. Alle tvister, der opstår i forbindelse med håndhævelsen af reglerne skal løses ved forhandling. I mangel af enighed inden for tredive (30) kalenderdage efter Republikken Litauen skal afgøres efter lovgivningen i sælgers retten sæde.

www.vildmarksbadverden.dk  Fortrolighedspolitik

I.Definitioner

1.1.‘‘Sælger‘‘  –  – UAB ’’Kubilų pasaulis, CVR.Nr. 304423513, momskode LT100010536010, registreret adresse Pramonės 7a, Virgainiai village, Reseiniai område, LT60340.

1.2. ”Køber”anvendes om den fysiske person, som køber varer på www.vildmarksbadverden.dk og er 1) person som har opnået en alder af flertal, som ikke er begrænset til, kapacitet og som ikke genkendes af retten ikke i stand til eller en mindre, en person, som registratoren er emanciperet; 2) mindre fra fjorten til atten år, der har en forælder eller værger samtykke til indgåelse af transaktionen; 3)en  juridisk person.

1.3. www.vildmarksbadverden.dk – online butik, der ligger på internet adresse  kwww.vildmarksbadverden.dk.

1.4. Personoplysninger – alle oplysninger om en fysisk person – hvis identitet kendes eller kan være direkte eller indirekte, under henvisning til sådanne data, som et personligt identifikationsnummer, et eller flere specifikke kendetegn for denne persons fysiske, fysiologiske, psykiske, økonomiske, kulturelle eller sociale skilte.

1.5. Cookies – en lille fil, der sendes til enheden, brugeren besøg på webside. Cookies hjælper hjemmeside genkende en brugers enhed (f.eks., nå brugeren næste gang besøger denne hjemmeside). Cookies kan bruges til at “følge” en bruger, hans opførsel, vaner på internettet, og dermed skabe en profil.

1.6. Regler – Sælger godkendt køb – salg på online butik www.vildmarksbadverden.dk  regler er offentligt tilgængelige på hjemmesiden www.vildmarksbadverden.dk .

1.7. Fortrolighedspolitik  – online butik  på www.vildmarksbadverden.dk fortrolighedspolitik.

2. Almindelige bestemmelser

2.1. Denne online butik www.vildmarksbadverden.dk fortrolighedspolitik opstiller de grundlæggende personlige samling af data, behandling og opbevaring af principper og procedurer.

2.2. Dataindsamling, bearbejdning og lagring er pålagt af fortrolighedspolitik for Republikken af Litauen persondataloven Republikken Litauens lov om elektronisk kommunikation og anden lovgivning.

2.3. Køber give dine personlige oplysninger på online butik til at bekræfte, at de accepterer, at sælgeren vil styre dem og vedligeholde denne fortrolighedspolitik og de lovbestemte mål, instrumenter og procedurer.

2.4. Sælgeren er styret af følgende grundlæggende principper for databehandling:

2.4.1. Personlige oplysninger indsamles til udtrykkeligt angivne og legitime formål.

2.4.2. Personoplysninger behandles præcist og ærligt.

2.4.3. Personlige oplysninger behandles lovligt.

2.5. Sælger respekterer hver kunde privatliv, så enhver købers personlige data (navn, aldersgruppe, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og andre online butikker kwww.vildmarksbadverden.dk  registrering eller ordreseddel angivne information) indsamles og behandles til følgende formål:

2.5.1. behandling af købsordrer;

2.5.2. at udstede finansielle dokumenter (f.eks fakturaer.);

2.5.3. til at løse problemer i forbindelse med levering af produkter eller levering;

2.5.4. udføre andre kontraktlige forpligtelser;

2.5.5. direkte markedsføring.

2.6. Personoplysninger er konstant opdateret, og lagres længere end nødvendigt af databehandlingen.

2.7. Alle oplysninger om behandling af personoplysninger er fortrolige. Sælgeren skal respektere privatlivets fred for køberen, og personlige data, samt alle andre oplysninger om kunder, der har købt varer på online shop www.vildmarksbadverden.dk  Sælger må ikke videregives til nogen tredjepart, undtagen i tilfælde, hvor sælger er forpligtet til at gøre denne lovgivning eller retslig krav.

2.8. Sælgeren har ret til at anvende til statistiske formål, som ikke er direkte relateret til Køber dataopsamling. Sådanne statistikker kan indsamles og behandles på en måde, der ikke ville afsløre købers identitet eller andre personlige data, der kan bruges til at bestemme en persons identitet.

III.Cookies

3.1. Online  butik www.vildmarksbadverden.dk  anvendes cookies.

3.2.Når kunder besøger en online butik www.vildmarksbadverden.dk første gang, cookies ble overført til købers computer eller anden enhed, hvorfra man kan nyde den online butik, og senere bruges til identifikation. Dette er normal praksis i browsing websider, der gør browsing køberen har at besøge hjemmesiden og forenkler adgang til de offentliggjorte oplysninger. De fleste webbrowsere accepterer cookies, men køberne blev ikke anmodet om at modtage cookies, kan du ændre din web browserindstillinger, så cookies ikke ville blive accepteret. I dette tilfælde skal det herved meddeles, at nogle online butik www.vildmarksbadverden.dk funktioner kan ikke arbejde.

3.3. 2.1. Sælgeren meddeler når at bruge cookies registreres automatisk i fremmøde data til Web: hvor mange besøgende har besøgt, hvad er besøgende Internet service udbyder inden for navnet på den server (domæne) oplysninger mere læsbare, og så videre. Dette hjælper sælgeren til at forstå, hvordan besøgende bruger webstedet, og giver mulighed for at forbedre tjenesterne, for at lette adgangen til oplysninger.

IV.Afsluttende bestemmelser

4.1. Sælger har ret på ethvert tidspunkt efter eget skøn justere eller ændre fortrolighedspolitik. Hvis sælger justeres eller udskiftes nye eller korrigeret version af  fortrolighedspolitik er effektiv ved offentliggørelsen på www.vildmarksbadverden.dk . Køber er nødvendig, hver gang, før de køber på online butik www.vildmarksbadverden.dk opfattelse, eller ikke annonceret en ny eller korrigeret version af  fortrolighedspolitik og tage til efterretning. Hver gang køber, der køber varer på online butik www.vildmarksbadverden.dk vurderes, at Køber er bekendt med den senest offentliggjorte version af fortrolighedspolitik og er enige om at købe i overensstemmelse med den nyeste version af fortrolighedspolitik . Fortrolighedspolitik tilføjelser eller ændringer kan træde i kraft fra datoen for offentliggørelsen.